1. makeup
  2. Make-Up Studio 3D Lash Waterproof Mascara

Make-Up Studio 3D Lash Waterproof Mascara

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Make-Up Studio 3D Lash Waterproof Mascara om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Make-Up Studio 3D Lash Waterproof Mascara en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Make-Up Studio 3D Lash Waterproof Mascara

Merk

Make-up Studio

Kleur

Zwart

Waterproof

Waterproof

Effect

Verlenging & volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

8.5 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Make-Up Studio 3D Lash Waterproof Mascara

De Make-Up Studio 3D Lash Waterproof Mascara is de perfecte metgezel voor elke regenachtige dag of emotionele gebeurtenis. Met deze mascara hoef je je geen zorgen te maken over vlekken of uitlopen, omdat hij waterdicht is! Deze mascara gaat verder dan alleen het geven van een intense zwarte kleur aan je wimpers. Het 3D effect zorgt voor prachtige wimpers met extra volume, lengte en een mooie krul. Je wimpers zullen er voller en langer uitzien dan ooit tevoren. De formule van deze mascara is speciaal ontworpen om langdurig te blijven zitten, zodat je de hele dag kunt genieten van perfecte wimpers. De mascara is gemakkelijk aan te brengen en separeert elke wimper voor een natuurlijk ogend resultaat. Daarnaast is de Make-Up Studio 3D Lash Waterproof Mascara ook nog eens verrijkt met verzorgende ingrediënten, zoals vitamine E, om je wimpers te voeden en te versterken. Hierdoor blijven je wimpers gezond en veerkrachtig, zelfs na het verwijderen van de mascara. Dus, of je nu een regenachtige dag tegemoet gaat of jezelf klaarmaakt voor een emotionele gebeurtenis, met de Make-Up Studio 3D Lash Waterproof Mascara ben je verzekerd van prachtige wimpers die de hele dag perfect blijven zitten.

Veelgestelde vragen over Make-Up Studio 3D Lash Waterproof Mascara

Make-Up Studio 3D Lash Waterproof Mascara is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Make-Up Studio 3D Lash Waterproof Mascara is Waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Make-Up Studio 3D Lash Waterproof Mascara is Verlenging & volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Make-Up Studio 3D Lash Waterproof Mascara is deze 6 maand nadat het geopend is.

Make-Up Studio 3D Lash Waterproof Mascara heeft een inhoud van 8.5 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara