1. makeup
  2. Maybelline Great Lash Waterproof Mascara

Maybelline Great Lash Waterproof Mascara

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Maybelline Great Lash Waterproof Mascara om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Maybelline Great Lash Waterproof Mascara en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Maybelline Great Lash Waterproof Mascara

Merk

Maybelline

Kleur

Zwart

Waterproof

Waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

12 maand

Inhoud

7 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Maybelline Great Lash Waterproof Mascara

Met de Maybelline Great Lash Waterproof Mascara krijg je niet alleen een diep zwarte kleur, maar ook optimale volume en een intense oogopslag. Deze mascara is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een langdurige en waterproof formule die de hele dag meegaat, zonder te vlekken of uit te lopen. De unieke borstel van de Maybelline Great Lash Mascara zorgt voor een gelijkmatige applicatie en scheidt elke wimper voor een volle en gedefinieerde look. De waterproof formule zorgt ervoor dat je mascara de hele dag blijft zitten, zelfs tijdens regenachtige dagen of emotionele momenten. Met de Maybelline Great Lash Waterproof Mascara creëer je moeiteloos een prachtige oogopslag die indruk maakt. Of je nu naar een feestje gaat, een speciale gelegenheid hebt of gewoon je dagelijkse make-uproutine wilt verbeteren, deze mascara is jouw ultieme bondgenoot. Voeg wat drama toe aan je wimpers en geniet van een langdurige, volumineuze look met de Maybelline Great Lash Waterproof Mascara.

Veelgestelde vragen over Maybelline Great Lash Waterproof Mascara

Maybelline Great Lash Waterproof Mascara is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Maybelline Great Lash Waterproof Mascara is Waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Maybelline Great Lash Waterproof Mascara is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Maybelline Great Lash Waterproof Mascara is deze 12 maand nadat het geopend is.

Maybelline Great Lash Waterproof Mascara heeft een inhoud van 7 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara