1. makeup
  2. Boho Green Make-up Vegan Mascara Jungle 8ml

Boho Green Make-up Vegan Mascara Jungle 8ml

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Boho Green Make-up Vegan Mascara Jungle 8ml om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Boho Green Make-up Vegan Mascara Jungle 8ml en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Boho Green Make-up Vegan Mascara Jungle 8ml

Merk

Boho Green make-up

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Verlenging & volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

0 g

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Boho Green Make-up Vegan Mascara Jungle 8ml

De Boho Green Make-up Vegan Mascara Jungle 8ml is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar langere en vollere wimpers. Met deze mascara krijg je een verbluffend resultaat dankzij de grote volumineuze nylon borstel en de zeer gepigmenteerde crèmige textuur. Je wimpers worden prachtig gekruld en benadrukt, waardoor je ogen direct opvallen. Wat deze mascara extra speciaal maakt, is dat het een vegan product is. Dit betekent dat het volledig vrij is van dierlijke ingrediënten en niet op dieren is getest. Dus niet alleen zorg je ervoor dat je wimpers er geweldig uitzien, maar je draagt ook bij aan een diervriendelijke en duurzame make-up routine. Met een inhoud van 8ml gaat deze mascara lang mee en is het perfect om mee te nemen in je make-up tas. Of je nu een natuurlijke look wilt creëren voor overdag of een intense look voor een avondje uit, deze mascara is veelzijdig genoeg om aan al je wensen te voldoen. Dus waar wacht je nog op? Maak je wimpers prachtig met de Boho Green Make-up Vegan Mascara Jungle 8ml en laat je ogen stralen als nooit tevoren.

Veelgestelde vragen over Boho Green Make-up Vegan Mascara Jungle 8ml

Boho Green Make-up Vegan Mascara Jungle 8ml is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Boho Green Make-up Vegan Mascara Jungle 8ml is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Boho Green Make-up Vegan Mascara Jungle 8ml is Verlenging & volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Boho Green Make-up Vegan Mascara Jungle 8ml is deze 6 maand nadat het geopend is.

Boho Green Make-up Vegan Mascara Jungle 8ml heeft een inhoud van 0 g. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara