1. makeup
  2. Rimmel London Scandal Eyes Wow Waterproof Mascara 001 Black

Rimmel London Scandal Eyes Wow Waterproof Mascara 001 Black

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Rimmel London Scandal Eyes Wow Waterproof Mascara 001 Black om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Rimmel London Scandal Eyes Wow Waterproof Mascara 001 Black en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Rimmel London Scandal Eyes Wow Waterproof Mascara 001 Black

Merk

Rimmel London

Kleur

Zwart

Waterproof

Waterproof

Effect

Verlenging & volume

Periode na opening

12 maand

Inhoud

9.6 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Rimmel London Scandal Eyes Wow Waterproof Mascara 001 Black

De Rimmel London Scandal’Eyes Wow Waterproof Mascara in de kleur 001 Zwart is dé perfecte keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar intense, dramatische wimpers. Deze mascara is speciaal ontworpen met een uniek tweezijdig winged borsteltje dat zorgt voor maar liefst 11 keer meer volume. Dankzij de winged kant van de borstel kun je de mascara gelijkmatig verdelen over elke wimper, terwijl de ronde zijde van de borstel zorgt voor extra volume. Wat deze mascara echt onderscheidt van andere is de langhoudende en veegvaste formule. Of je nu een lange werkdag hebt, een avondje uit gaat of een tranentrekkende film kijkt, deze mascara blijft perfect zitten zonder vlekken of smudges. Dit betekent dat je de hele dag door kunt genieten van prachtig gedefinieerde wimpers die je ogen laten opvallen. Rimmel London is een merk dat staat voor zelfexpressie en individualiteit. Ze moedigen je aan om jezelf te zijn en je eigen stijl te omarmen. Net als de bruisende stad Londen, is Rimmel stoer, onvoorspelbaar en edgy. Met deze mascara kun je jouw eigen London Look creëren - een look die echt is, altijd toegankelijk en volledig uniek. Laat je wimpers spreken en maak een statement met de Rimmel London Scandal’Eyes Wow Waterproof Mascara!

Veelgestelde vragen over Rimmel London Scandal Eyes Wow Waterproof Mascara 001 Black

Rimmel London Scandal Eyes Wow Waterproof Mascara 001 Black is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Rimmel London Scandal Eyes Wow Waterproof Mascara 001 Black is Waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Rimmel London Scandal Eyes Wow Waterproof Mascara 001 Black is Verlenging & volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Rimmel London Scandal Eyes Wow Waterproof Mascara 001 Black is deze 12 maand nadat het geopend is.

Rimmel London Scandal Eyes Wow Waterproof Mascara 001 Black heeft een inhoud van 9.6 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara