1. makeup
  2. Etos Mascara - Seduce Me Instantly 1 stuk

Etos Mascara - Seduce Me Instantly 1 stuk

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Etos Mascara - Seduce Me Instantly 1 stuk om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Etos Mascara - Seduce Me Instantly 1 stuk en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Etos Mascara - Seduce Me Instantly 1 stuk

Merk

Etos

Kleur

Zwart

Waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

12 maand

Inhoud

15 g

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Etos Mascara - Seduce Me Instantly 1 stuk

Etos Seduce Me Instantly Mascara is een absolute must-have voor elke vrouw die haar wimpers wil transformeren. Met zijn lichte textuur glijdt deze mascara moeiteloos over je wimpers en zorgt voor een prachtige, intense zwarte kleur. Je kunt de mascara gemakkelijk in verschillende lagen aanbrengen, waardoor je de gewenste look kunt creëren, of het nu een subtiel of dramatisch effect is. Deze mascara bevat speciale intens zwarte pigmenten, die zorgen voor een diep zwarte kleur die je wimpers direct laat opvallen. Het resultaat? Een verleidelijke oogopslag die iedereen zal betoveren. Bovendien maakt de formule van deze mascara je wimpers voller en langer, waardoor ze er volumineus en prachtig uitzien. Of je nu een natuurlijke look wilt bereiken voor overdag of een verleidelijke look wilt creëren voor een avondje uit, Etos Seduce Me Instantly Mascara is het perfecte product om je wimpers naar een hoger niveau te tillen. Voel je zelfverzekerd en stralend met deze mascara die je wimpers definieert, verlengt en volume geeft. Met slechts één stuk van deze mascara in je make-upcollectie ben je klaar om de wereld te veroveren met je betoverende ogen.

Veelgestelde vragen over Etos Mascara - Seduce Me Instantly 1 stuk

Etos Mascara - Seduce Me Instantly 1 stuk is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Etos Mascara - Seduce Me Instantly 1 stuk is .

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Etos Mascara - Seduce Me Instantly 1 stuk is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Etos Mascara - Seduce Me Instantly 1 stuk is deze 12 maand nadat het geopend is.

Etos Mascara - Seduce Me Instantly 1 stuk heeft een inhoud van 15 g. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara