1. makeup
  2. Max Factor False Lash Effect Clump Defy Mascara Black

Max Factor False Lash Effect Clump Defy Mascara Black

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Max Factor False Lash Effect Clump Defy Mascara Black om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Max Factor False Lash Effect Clump Defy Mascara Black en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Max Factor False Lash Effect Clump Defy Mascara Black

Merk

Max Factor

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

13 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Max Factor False Lash Effect Clump Defy Mascara Black

Creëer een verleidelijke oogopslag met de Max Factor False Lash Effect Clump Defy Mascara in de kleur zwart. Deze mascara is speciaal ontworpen om je wimpers te verlengen, volume te geven en klontjes te voorkomen. Met deze mascara creëer je moeiteloos het effect van valse wimpers, zonder gedoe of irritatie. De unieke formule van de Max Factor False Lash Effect Clump Defy Mascara zorgt ervoor dat elke wimper perfect wordt gescheiden en verlengd. De mascara glijdt soepel over je wimpers en bedekt ze gelijkmatig, zonder te klonteren. Je wimpers worden direct voller, langer en intens zwart. De speciale borstel met fijne haartjes zorgt ervoor dat elke wimperhaar wordt bereikt, zelfs de kleinste en moeilijk bereikbare haartjes. Deze mascara is niet alleen perfect voor dagelijks gebruik, maar ook voor speciale gelegenheden waarbij je ogen extra willen laten stralen. De langhoudende formule zorgt ervoor dat je wimpers de hele dag perfect in model blijven, zonder uit te lopen of te vlekken. Daarnaast is de mascara ook geschikt voor gevoelige ogen en lensdragers, omdat het dermatologisch getest is. Voeg de Max Factor False Lash Effect Clump Defy Mascara toe aan je make-uproutine en geniet van een prachtige oogopslag die indruk maakt.

Veelgestelde vragen over Max Factor False Lash Effect Clump Defy Mascara Black

Max Factor False Lash Effect Clump Defy Mascara Black is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Max Factor False Lash Effect Clump Defy Mascara Black is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Max Factor False Lash Effect Clump Defy Mascara Black is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Max Factor False Lash Effect Clump Defy Mascara Black is deze 6 maand nadat het geopend is.

Max Factor False Lash Effect Clump Defy Mascara Black heeft een inhoud van 13 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara