1. makeup
  2. Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks - Mascara

Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks - Mascara

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks - Mascara om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks - Mascara en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks - Mascara

Merk

Helena Rubinstein

Kleur

Zwart

Waterproof

Effect

Krul

Periode na opening

6 maand

Inhoud

3 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks - Mascara

De Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks - Mascara is een ware ode aan vrouwelijkheid en sensualiteit. Geïnspireerd door kant, geraffineerde lingerie en sensuele vrouwelijke rondingen, biedt deze mascara een gedurfd voorstel voor de oogopslag. Het borsteltje, dat geïnspireerd is op de perfecte rondingen van een vrouw, zorgt ervoor dat elke wimper wordt bereikt en bedekt met een onweerstaanbaar volume. Met de volume vermeerderende formule creëert deze mascara een verleidelijke oogopslag die nog nooit eerder gezien is. Elke wimper wordt zorgvuldig verlengd en verdikt, waardoor de ogen direct opvallen en de blik intenser wordt. Of je nu gaat voor een subtiele dagelijkse look of een glamoureuze avondlook, deze mascara geeft je de mogelijkheid om eindeloos te experimenteren en je ogen naar een hoger niveau te tillen. De Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks - Mascara is niet alleen een make-upproduct, maar een ware schoonheidsbeleving. Laat je betoveren door de sensuele uitstraling die deze mascara aan je ogen geeft en voel je zelfverzekerd en verleidelijk. Met deze mascara ben je klaar om de wereld te veroveren en je unieke schoonheid te laten stralen.

Veelgestelde vragen over Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks - Mascara

Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks - Mascara is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks - Mascara is .

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks - Mascara is Krul.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks - Mascara is deze 6 maand nadat het geopend is.

Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks - Mascara heeft een inhoud van 3 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara