1. makeup
  2. Maybelline Snapscara Mascara HD Black - Natuurlijk Uitziend Volume

Maybelline Snapscara Mascara HD Black - Natuurlijk Uitziend Volume

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Maybelline Snapscara Mascara HD Black - Natuurlijk Uitziend Volume om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Maybelline Snapscara Mascara HD Black - Natuurlijk Uitziend Volume en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Maybelline Snapscara Mascara HD Black - Natuurlijk Uitziend Volume

Merk

Maybelline

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

9.5 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Maybelline Snapscara Mascara HD Black - Natuurlijk Uitziend Volume

De Maybelline Snapscara Mascara HD Black zorgt voor een prachtig, natuurlijk uitziend volume aan je wimpers. Met deze mascara krijgen je wimpers een subtiel maar opvallend effect, waardoor je ogen direct spreken. De unieke formule maakt het aanbrengen van de mascara eenvoudig en moeiteloos. Het beste van alles is dat je de mascara net zo gemakkelijk weer kunt verwijderen als dat je hem aanbrengt. De easy on, easy off formule zorgt ervoor dat je de mascara in een handomdraai kunt verwijderen, zonder te hoeven wrijven. Dit voorkomt irritaties of beschadigingen aan je wimpers. Met de Maybelline Snapscara Mascara HD Black geniet je niet alleen van prachtige, volle wimpers, maar ook van het gemak en comfort van het aanbrengen en verwijderen. Kies voor deze mascara en geef je ogen de perfecte finishing touch voor elke gelegenheid.

Veelgestelde vragen over Maybelline Snapscara Mascara HD Black - Natuurlijk Uitziend Volume

Maybelline Snapscara Mascara HD Black - Natuurlijk Uitziend Volume is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Maybelline Snapscara Mascara HD Black - Natuurlijk Uitziend Volume is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Maybelline Snapscara Mascara HD Black - Natuurlijk Uitziend Volume is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Maybelline Snapscara Mascara HD Black - Natuurlijk Uitziend Volume is deze 6 maand nadat het geopend is.

Maybelline Snapscara Mascara HD Black - Natuurlijk Uitziend Volume heeft een inhoud van 9.5 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara