1. makeup
  2. Sensai Lash Volumiser 38 Degree

Sensai Lash Volumiser 38 Degree

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Sensai Lash Volumiser 38 Degree om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Sensai Lash Volumiser 38 Degree en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Sensai Lash Volumiser 38 Degree

Merk

Sensai

Kleur

Zwart

Waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

10 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Sensai Lash Volumiser 38 Degree

Met de Sensai Lash Volumiser 38ºC Zwart (10 ml) geef jij je wimpers een ongekende boost! Deze Volume Effect Mascara is speciaal ontworpen om jouw schoonheid naar een hoger niveau te tillen. Laat je verrassen door de superieure kwaliteit van Sensai en geniet van een professionele accentuering van jouw natuurlijke schoonheid. Deze mascara is niet zomaar een mascara. Met een revolutionaire formule die geactiveerd wordt bij een temperatuur van 38ºC, zorgt de Sensai Lash Volumiser voor een ongekend volume-effect op je wimpers. Je wimpers worden voller, langer en perfect gekruld, waardoor je ogen direct in het middelpunt van de belangstelling staan. De zwarte kleur geeft je wimpers een intense en dramatische uitstraling, terwijl de unieke applicator zorgt voor een moeiteloze en gelijkmatige applicatie. Of je nu een dagelijkse make-up look wilt creëren of jezelf wilt klaarmaken voor een speciale gelegenheid, met de Sensai Lash Volumiser 38ºC Zwart ben je verzekerd van een verbluffend resultaat. Durf op te vallen en laat je schoonheid stralen met deze must-have mascara van Sensai.

Veelgestelde vragen over Sensai Lash Volumiser 38 Degree

Sensai Lash Volumiser 38 Degree is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Sensai Lash Volumiser 38 Degree is .

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Sensai Lash Volumiser 38 Degree is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Sensai Lash Volumiser 38 Degree is deze 6 maand nadat het geopend is.

Sensai Lash Volumiser 38 Degree heeft een inhoud van 10 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara