1. makeup
  2. All Eyes On Me Waterproof Mascara Voděodolná Řasenka 8 Ml

All Eyes On Me Waterproof Mascara Voděodolná Řasenka 8 Ml

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor All Eyes On Me Waterproof Mascara Voděodolná Řasenka 8 Ml om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over All Eyes On Me Waterproof Mascara Voděodolná Řasenka 8 Ml en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties All Eyes On Me Waterproof Mascara Voděodolná Řasenka 8 Ml

Merk

Essence

Kleur

Zwart

Waterproof

Effect

Verlenging & volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

8 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van All Eyes On Me Waterproof Mascara Voděodolná Řasenka 8 Ml

Laat je ogen stralen met de All Eyes On Me Waterproof Mascara - Voděodolná Řasenka 8 Ml. Deze waterproof mascara is speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat je wimpers er de hele dag perfect uitzien, zelfs tijdens regenachtige dagen of emotionele momenten. Met deze mascara hoef je je geen zorgen te maken over vlekken of uitlopen, want hij blijft moeiteloos op zijn plaats zitten. De All Eyes On Me Waterproof Mascara heeft een innovatieve formule die zorgt voor maximale lengte en volume. Je wimpers krijgen een prachtige krul en worden perfect gescheiden, waardoor je een verleidelijke oogopslag krijgt. Dankzij de speciale borstel kun je de mascara gelijkmatig aanbrengen zonder klontjes of klonterige wimpers. Daarnaast bevat deze mascara verzorgende ingrediënten die je wimpers verzachten en hydrateren. Hierdoor blijven je wimpers gezond en sterk, zelfs na het verwijderen van de mascara. De handige tube van 8 ml is perfect om mee te nemen in je tas, zodat je altijd en overal je wimpers kunt bijwerken. Met de All Eyes On Me Waterproof Mascara - Voděodolná Řasenka 8 Ml ben jij het stralende middelpunt van elke gelegenheid!

Veelgestelde vragen over All Eyes On Me Waterproof Mascara Voděodolná Řasenka 8 Ml

All Eyes On Me Waterproof Mascara Voděodolná Řasenka 8 Ml is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. All Eyes On Me Waterproof Mascara Voděodolná Řasenka 8 Ml is .

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van All Eyes On Me Waterproof Mascara Voděodolná Řasenka 8 Ml is Verlenging & volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor All Eyes On Me Waterproof Mascara Voděodolná Řasenka 8 Ml is deze 6 maand nadat het geopend is.

All Eyes On Me Waterproof Mascara Voděodolná Řasenka 8 Ml heeft een inhoud van 8 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara