1. makeup
  2. Rimmel London Wake Me Up Mascara Black Black

Rimmel London Wake Me Up Mascara Black Black

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Rimmel London Wake Me Up Mascara Black Black om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Rimmel London Wake Me Up Mascara Black Black en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Rimmel London Wake Me Up Mascara Black Black

Merk

Rimmel London

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

12 maand

Inhoud

8 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Rimmel London Wake Me Up Mascara Black Black

De Rimmel London Wake Me Up Mascara Black Black geeft je wimpers een energieboost, waardoor je ogen er vitaler uitzien. Met de slimme Precision Brush, die dezelfde vorm heeft als je wimperrand, creëer je moeiteloos impactvolle, grote ogen. Deze mascara bevat een exclusieve formule met pro-vitamine B5, vitamine E en komkommerextract, waardoor je wimpers niet alleen mooi worden, maar ook verzorgd worden. De pro-vitamine B5 in deze mascara zorgt voor intensieve voeding en hydratatie van je wimpers, terwijl vitamine E hen beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Daarnaast bevat deze mascara ook komkommerextract, dat bekend staat om zijn verkoelende en kalmerende eigenschappen. Hierdoor voelen je wimpers fris en comfortabel aan, zelfs na een lange dag. Met de Rimmel London Wake Me Up Mascara Black Black creëer je een prachtige oogopslag. Je wimpers worden voller, langer en krijgen een intense zwarte kleur. Deze mascara is geschikt voor dagelijks gebruik en is gemakkelijk aan te brengen dankzij de slimme Precision Brush. Voel je zelfverzekerd en stralend met deze mascara die niet alleen je wimpers mooier maakt, maar ook verzorgt en beschermt.

Veelgestelde vragen over Rimmel London Wake Me Up Mascara Black Black

Rimmel London Wake Me Up Mascara Black Black is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Rimmel London Wake Me Up Mascara Black Black is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Rimmel London Wake Me Up Mascara Black Black is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Rimmel London Wake Me Up Mascara Black Black is deze 12 maand nadat het geopend is.

Rimmel London Wake Me Up Mascara Black Black heeft een inhoud van 8 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara