1. makeup
  2. Rimmel London KIND FREE Vegan Mascara 001 Black

Rimmel London KIND FREE Vegan Mascara 001 Black

5/5

Op zoek naar een mascara om je wimpers mooi op te maken? Ga voor Rimmel London KIND FREE Vegan Mascara 001 Black om je wimpers te accentueren, donkerder te maken, te verlengen en/of meer volume te geven. Lees hier alles over Rimmel London KIND FREE Vegan Mascara 001 Black en bekijk of dit de mascara is die mooi past bij jouw kleur ogen.

Specificaties Rimmel London KIND FREE Vegan Mascara 001 Black

Merk

Rimmel London

Kleur

Zwart

Waterproof

Niet waterproof

Effect

Volume

Periode na opening

6 maand

Inhoud

7 ml

Kleurcode

Unknown

Ingrediënten

Unknown

Omschrijving van Rimmel London KIND FREE Vegan Mascara 001 Black

Bij Rimmel London hechten we veel waarde aan het creëren van producten die niet alleen goed zijn voor ons, maar ook voor onze gezondheid, welzijn, samenleving en planeet. Daarom zijn we trots om onze nieuwe Rimmel London KIND & FREE Mascara te introduceren, een revolutionaire vegan mascara die je wimpers volume en lengte geeft zonder enig compromis. Deze unieke mascara is speciaal ontwikkeld met een formule die vrij is van schadelijke ingrediënten en dierlijke producten. Het is een mascara die niet alleen zorgt voor intense, zwarte wimpers, maar ook zorgt voor een zachte en verzorgde uitstraling. Met de Rimmel London KIND & FREE Mascara hoef je je geen zorgen te maken over irritatie of schade aan je wimpers, want deze mascara is dermatologisch getest en geschikt voor gevoelige ogen. Naast het feit dat deze mascara vegan is, is het ook nog eens milieuvriendelijk. De verpakking is gemaakt van gerecyclede materialen en is volledig recyclebaar. Je kunt dus met een gerust hart genieten van prachtige wimpers, wetende dat je bijdraagt aan een betere wereld. Probeer de Rimmel London KIND & FREE Mascara nu zelf en ervaar de perfecte combinatie van volume, lengte en een schone, diervriendelijke formule.

Veelgestelde vragen over Rimmel London KIND FREE Vegan Mascara 001 Black

Rimmel London KIND FREE Vegan Mascara 001 Black is Zwart van kleur en heeft als kleurcode Unknown.

Waterproof mascara kan handig zijn wanneer je bijvoorbeeld wilt zwemmen of als het regent wanneer je mascara op hebt. Rimmel London KIND FREE Vegan Mascara 001 Black is Niet waterproof.

Met mascara kun je verschillende effecten creëren. Het effect van Rimmel London KIND FREE Vegan Mascara 001 Black is Volume.

Mascara heeft een houdbaarheidsdatum. Voor Rimmel London KIND FREE Vegan Mascara 001 Black is deze 6 maand nadat het geopend is.

Rimmel London KIND FREE Vegan Mascara 001 Black heeft een inhoud van 7 ml. Daarnaast bevat het de volgende ingrediënten:

Unknown

Bekijk ook andere Mascara