Nude lippenstift is al jarenlang een populaire keuze bij veel make-up liefhebbers. Deze subtiele kleur past bij vrijwel elke outfit en gelegenheid en kan gecombineerd worden met verschillende make-up looks. Maar hoe maak je je nude lippenstift compleet met je make-up?

Welke nude lippenstift?

Allereerst is het belangrijk om te weten welke kleur nude het beste bij jouw huidskleur past. Er zijn verschillende tinten nude lippenstift, van licht beige tot roze en bruin. Een algemene regel is dat als je een lichte huid hebt, je het beste kunt kiezen voor een lichtere tint. Heb je een medium tot donkere huidskleur, dan kun je het beste gaan voor een warmere, bruine tint.

Een goede basis voor je make-up look begint met het aanbrengen van een primer. Hierdoor blijft je make-up beter zitten en krijg je een egale huid. Vervolgens breng je een foundation aan die past bij jouw huidskleur. Vergeet hierbij niet om ook je nek mee te nemen, zodat er geen kleurverschil ontstaat tussen je gezicht en nek.

Daarna kun je verdergaan met het aanbrengen van concealer onder je ogen en op eventuele oneffenheden. Hierdoor krijg je een wakkere blik en zie je er fris uit. Zorg ervoor dat je de concealer goed blendt, zodat er geen lijnen ontstaan.

Om je ogen op te laten vallen, kun je kiezen voor een subtielere oogmake-up look. Breng bijvoorbeeld een lichte oogschaduw aan op je ooglid en blend dit goed uit. Vervolgens kun je een dun lijntje trekken met een eyeliner en je wimpers krullen en mascara aanbrengen.

Nu is het tijd om je lippenstift aan te brengen. Om ervoor te zorgen dat je lippenstift langer blijft zitten, kun je het beste een lipliner gebruiken in dezelfde kleur als je nude lippenstift. Teken hiermee de contouren van je lippen en vul vervolgens de binnenkant in met de lippenstift.

Als finishing touch kun je een subtiele blush aanbrengen op je wangen. Kies hierbij voor een kleur die past bij jouw huidskleur. Breng de blush aan op de appeltjes van je wangen en blend deze goed uit richting je haargrens.

Om je look helemaal af te maken, kun je nog kiezen voor een subtiele highlighter. Breng deze aan op de jukbeenderen, neusbrug en cupidoboogje. Hierdoor krijg je een gezonde glow.

Tot slot is het belangrijk om je make-up goed te fixeren met een setting spray. Hierdoor blijft je make-up langer zitten en hoef je je gedurende de dag geen zorgen te maken over uitgelopen make-up.

Juiste outfit

Een ander belangrijk aspect van het compleet maken van je make-up look met nude lippenstift is de rest van je outfit. Het is belangrijk om te zorgen dat je outfit past bij je make-up en vice versa. Bij een casual outfit kun je bijvoorbeeld kiezen voor een subtiele make-up look met nude lippenstift en een natuurlijke blush. Bij een chique gelegenheid kun je juist kiezen voor een meer glamoureuze make-up look met een glanzende lippenstift en een opvallende blush.

Als je eenmaal de perfecte make-up look hebt gevonden die past bij jouw nude lippenstift, is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Zorg ervoor dat je regelmatig je make-up kwasten reinigt en je huid goed verzorgt. Een goed gereinigde huid en make-up kwasten zorgen ervoor dat je make-up beter aanbrengt en langer blijft zitten.

Creëer een prachtige look

In conclusie, nude lippenstift is een tijdloze keuze die past bij elke gelegenheid en outfit. Door de juiste make-up look te creëren die past bij jouw huidskleur en lippenstiftkleur, kun je een prachtige look creëren die je zelfvertrouwen een boost geeft. Zorg ervoor dat je je make-up goed verzorgt en onderhoudt, zodat je er elke dag stralend uitziet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *